Nieuwsbrief
Aanmelden
Inloggen

Ons bedrijf zal gesloten zijn vanaf vrijdag 22 december 2023, vanaf 12:00 uur, tot en met maandag 1 januari 2024. Bestellingen die gedurende deze periode geplaatst worden zullen vanaf dinsdag 2 januari 2024 verwerkt worden.

OVER ONSVentichim is groothandel en importeur van rookgassystemen, schoorstenen, kachels en onderhoudsproducten. Bij het woord “SCHOUW” denk je onmiddellijk aan “VENTICHIM”.

Wij beleveren en informeren onze klanten enkel van kwalitatieve technieken en producten. De zaakvoerder, Steven Scheltjens, heeft ondertussen al meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen van rookgaskanalen. De wetgeving omtrent de plaatsingsmethodes en materiaalkeuze wordt steeds op de voet gevolgd, zodat wij steeds de actuele informatie kunnen delen met de klanten.

Sinds 2012 staat Ventichim garant voor een snelle levering van kwalitatief sterke producten voor een correcte prijs. Er is steeds een mogelijkheid om de nodige "tips and tricks" voor de conforme plaatsing te vragen. Vakkennis en ondersteuning is namelijk onze grootste troef en hier zijn we meer dan trots op dat we onze kennis kunnen delen met ons cliënteel.

Als groothandel en importeur zijn wij volledig gericht op de professionele markt zoals o.a.

  • installateurs HVAC
  • dakwerkers
  • installateurs van kachels en haarden
  • schoorsteenvegers
  • technische groothandels
  • bouwbedrijven en aannemers
  • enzovoort

Met andere woorden is iedereen uit de bouwwereld bij ons aan het juiste adres.

Moest u toch een particulier zijn die meer informatie nodig heeft, twijfel dan zeker ook niet om uw contactgegevens bij ons achter te laten. Wij brengen je graag in contact met onze klanten bij u in de buurt zodat die u zo snel en efficiënt mogelijk kunnen verder helpen aangaande uw probleem of vraag.

ONZE MERKEN