Nieuwsbrief
Aanmelden
Inloggen

Ons bedrijf zal gesloten zijn vanaf vrijdag 22 december 2023, vanaf 12:00 uur, tot en met maandag 1 januari 2024. Bestellingen die gedurende deze periode geplaatst worden zullen vanaf dinsdag 2 januari 2024 verwerkt worden.

RETOURVOORWAARDENBESTELLING TERUGSTUREN

Wij proberen via onze website zo duidelijk mogelijk alle producten te omschrijven met vermelding van de technische kenmerken. Indien het door ons geleverde product toch niet voldoet aan uw verwachtingen, heeft u als consument het recht om af te zien van uw aankoop. De consument heeft dus het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief, binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. Het is vereist dat de goederen die teruggezonden worden, niet beschadigd zijn en in de originele en ongeopende verpakking zitten. Eventuele verzend- en of retourkosten zijn voor rekening van de klant. Dit geldt enkel voor onze standaardproducten en niet voor de op maat gemaakte producten. Maatwerk wordt onder geen enkel beding retour genomen.


DOWNLOAD RETOURDOCUMENT
MODALITEITEN RETOURZENDINGEN

Gelieve telefonsich (0476 23 10 31) of via mail (info@ventichim.be) contact met ons op te nemen om ons te melden dat u goederen wenst terug te sturen. Wij verduidelijken dan de verdere procedure. Zodra wij uw retourzending verwerkt hebben, sturen wij u een e-mail ter bevestiging en betalen het aankoopbedrag terug binnen een termijn van maximaal 30 dagen.

ONZE MERKEN